Justin Bieber

Zanger komt met vele akoestische versies van ‘Believe’.

Het jaar begint goed voor de fans van Justin Bieber. Eerder deze maand werd bekend dat de populaire ster een akoestische versie van zijn hitalbum ‘Believe’ uitbrengt. Op ‘Believe Acoustic’ staan akoestische versies van acht nummers van ‘Believe’, waaronder ‘Boyfriend’ en ‘Beauty And A Beat’. Op het album staan daarnaast drie gloednieuwe nummers: ‘Yellow Raincoat, ‘I Would’ en the intieme bonustrack ‘Nothing Like Us’, die werd geproduceerd door de zanger zelf.

Op zaterdag 9 februari is Justin Bieber te gast in de populaire Amerikaanse comedyshow ‘Saturday Night Live’. Hij zal daar niet alleen optreden, maar het televisieprogramma ook mede presenteren. Ondertussen is het 18-jarige idool bezig met zijn ‘Believe’ wereldtournee. Op zaterdag 13 april treedt Justin op in een uitverkocht GelreDome in Arnhem.

‘Believe Acoustic’ komt op vrijdag 1 februari uit. Bestel hem nu!

[bol_product id=”1000004013389457″ price_range=”undefined” name=”Believe Acoustic” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359406469_links.css”]