Logic

The next big thing of hiphop live in Melkweg.

Op woensdag 13 maart is Logic, the next big thing of hiphop, live te bewonderen in de Melkweg. De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 12 januari om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Met zijn 22 jaar en al drie albums op zak, is Logic de nieuwste hiphop-sensatie waar we de komende jaren nog veel van zullen horen. De uit Maryland afkomstige rapper heeft met zijn bijzondere lyrische vermogen, unieke flow en uitgekiende sound in korte tijd thuisland Amerika weten te veroveren.

Nieuwe Eminem
Zowel publiek als critici zijn lovend over Logic, zo is zijn derde album ‘Young Sinatra: Undeniable’ sinds april 2012 bijna een half miljoen keer gedownload, waren alle shows van zijn eerste headline-tour in de Verenigde Staten binnen no-time uitverkocht en wordt Logic zelfs de nieuwe Eminem genoemd. Nu in 2013, komt de rijzende hiphop-ster voor een reeks concerten naar Europa en is in het kader hiervan op 13 maart voor het eerst live in Nederland te zien.

Woensdag 13 maart 2013
LOGIC
Melkweg – Amsterdam
Entree: € 13,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start zaterdag 12 januari om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Logic op www.mindoflogic.com of op Facebook.