Olly Murs

Britse X-Factor finalist komt op 2 okt naar Nederland.De 28-jarige Olly Murs is één van de meest succesvolle mannelijke Britse singer-songwriters van het afgelopen decennium. In 2009 brak hij door in zijn thuisland toen hij de finale van X-Factor behaalde. Jurylid Simon Cowell kwam er openlijk voor uit dat Olly Murs zijn favoriet was en zei over zijn auditie: “it was the easiest yes I’ve ever given”. Murs eindigde tweede, maar kende sindsdien een waanzinnig succes in de UK.

Zijn eerste single “Please Don’t Let Me Go” kwam meteen de Britse charts binnen op nummer 1 en versloeg daarmee Katy Perry’s “Teenage Dream”. Daarop volgden nog meer nummer 1 hits en twee albums die allebei platina behaalden in eigen land. Ondertussen verkocht hij wereldwijd meer dan 5 miljoen albums. In de UK verkoopt hij grote arena’s maanden op voorhand uit.
Ondertussen is hij ook Amerika aan het veroveren, want One Direction heeft hem gevraagd om hen te vergezellen als support act tijdens hun Amerikaanse tournee. En in Europa heeft niemand minder dan Robbie Williams hem mee op tour gevraagd. Ook in ons land heeft Olly de eer om Robbie Williams te vergezellen in de Amsterdam ArenA.

Maar voor de echte fans van Olly Murs is het is nog wachten tot 2 oktober. Want dan komt het Britse poptalent naar de Melkweg voor zijn allereerste eigen concert op Nederlandse bodem. Hij stelt er naast zijn ouder werk ook meteen zijn nieuwe plaat “Right Place Right Time” voor. De eerste single “Troublemaker”, featuring Flo Rida, is in ieder geval al een zeer funky voorproefje van wat een topconcert belooft te worden!

De voorverkoop start op vrijdag 25 januari om 10:00 uur.

© Greenhouse Talent

[bol_product id=”1000004011843388,1000004013143378,1000004010935044″ price_range=”undefined” name=”Olly Murs” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359129450_links.css”]