Beyoncé

Zangeres eindelijk weer naar Nederland.

Na een afwezigheid van vier jaar komt Beyoncé terug naar Nederland. Op maandag 22 april is de immens populaire R&B-zangeres te zien in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor “The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ” start op vrijdag 8 februari om 11.00 uur via Ticket Service Nederland.

Superster Beyoncé heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Begin dit jaar was er de reünie van Destiny’s Child in de vorm van een thematische compilatie ‘Love Songs’ met het nieuwe nummer ‘Nuclear’. Ook heeft ze – samen met o.a. Justin Timberlake, Pharell en Timbaland – hard aan een nieuw album gewerkt. In de openhartige, nog te verschijnen documentaire ‘Life Is But a Dream’ is te zien hoe Beyoncé zelf terugkijkt op haar leven, haar werk en de balans tussen de verschillende rollen (moeder – artieste – zakenvrouw). En afgelopen nacht gaf ze een wervelende halftime show tijdens de prestigieuze Super Bowl wedstrijd. Na afloop van dat optreden maakte ze haar wereldtournee bekend, getiteld “The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ”.

Wervelende topentertainment
Haar vorige shows in Nederland (“The Beyoncé Experience” en “I am… Tour”) stonden garant voor twee uur entertainment van het hoogste niveau. Ook tijdens “The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ” staat de fans een fantastische performance vol hits en een visueel spektakel te wachten. Zoals geen ander weet Beyoncé moeiteloos een ultieme combinatie van haar ijzersterke soulstem met een perfect uitgevoerde choreografie in een wervelende show te presenteren.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Beyoncé op maandag 22 april in Ziggo Dome in Amsterdam start op vrijdag 8 februari om 11.00 uur via de website van Ticket Service Nederland en 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m). Kaartkopers wordt aangeraden voor de start kaartverkoop een account aan te maken bij Ticket Service Nederland, zodat zij op bovengenoemde datum direct kaarten kunnen bestellen.

Website Beyoncé
Website Greenhouse Talent

[bol_product id=”1002004010727341,1000004011421504,1002004011826465,1000004006401772″ price_range=”undefined” name=”Beyonce” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359961986_links.css”]