Bruno Mars

Zanger komt op 15 oktober naar Ziggo Dome.

In 2011 stond Bruno Mars voor een uitverkochte Heineken Music Hall vol uitzinnige fans. Inmiddels heeft de 27-jarige zanger en producer wereldwijd 6 miljoen verkochte albums, een Grammy Award en een tweede studioalbum op zak. Met ‘Unorthodox Jukebox’ onderstreept de superster nogmaals zijn talenten. Zowel de eerste single Locked Out Of Heaven als het meest recente When I Was Your Man schoten direct naar de toppen van de hitlijsten. Na dit succes kon een nieuwe tour niet uitblijven. Via Twitter laat Mars weten met zijn ‘The Moonshine Jungle Tour’ de wereld over te gaan reizen. Hierbij zal hij ook stoppen voor een show in de Ziggo Dome op 15 oktober!

Het leven van Bruno Mars kwam drie jaar geleden met de release van zijn debuutalbum ‘Doo-Wops & Hooligans’ in een stroomversnelling terecht. De plaat met hitsingles als Just The Way You Are, Grenade en The Lazy Song werd in maar liefst 39 landen met platina bekroond. Hiermee heeft hij definitief zijn stempel gedrukt op de moderne popmuziek.

Bekijk de promovideo van ‘The Moonshine Jungle Tour’

Kaartverkoop informatie
www.ticketmaster.nl of telefonisch via: 0900 – 300 1250 (45 cpm)

Fotografie: Harold Versteeg

© Livenation

[bol_product id=”1000004013112312,1000004010691168″ price_range=”undefined” name=”bruno mars” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1361390390_links.css”]