Concert at SEA

Tien nieuwe namen bekendgemaakt.

Vandaag maakte Paskal bij GIEL op Radio3FM tien nieuwe namen bekend voor de 8e editie van Concert at SEA waarmee het programma op 28 & 29 juni zo goed als compleet is. En wat zijn we trots op de line-up..:

Paskal maakte vandaag de volgende tien namen bekend: James Morrison (UK), KANE, Guus Meeuwis, Moke, Handsome Poets, Sabrina Starke, Kensington, 90’s Now, Nielson en The Kik. Eerder was al bekend dat naast organisator BLØF ook Racoon, Miss Montreal, Will And The People (UK) en Memphis Maniacs zulllen optreden.

Meer over de programmering weten? Kijk dan hier!

Met de komst van James Morrison (You Give Me Something), die vorig jaar op Pinkpop speelde en moeiteloos een HMH vulde, gaat een wens in vervulling. Paskal Jakobsen is dan ook trots op het programma. “Ik vind dit het meest complete programma tot nu toe. We zijn heel blij dat we met James weer een grote internationale naam op het podium hebben staan. Publieksfavorieten Guus en Kane hebben eerder al geweldige shows gegeven op CAS. Verder hebben we goede, leuke bands die door ons publiek kunnen worden ontdekt. Ik verheug me uiteraard op de optredens, maar ook erg op de sfeer en alles wat er te beleven is op het festivalterrein.’’