Concert At Sea

Festival maakt artiestenschema per dag bekend.

Goed nieuws, het artiestenschema per dag is bekend! We zijn heel blij met al jullie enthousiaste reacties op het programma. De weekendkaarten vliegen de deur uit!

PROGRAMMERING PER DAG

De programmering per festivaldag is bekend. Bekijk op de artiestenpagina per dag wie wanneer speelt en lees meer informatie over de line-up. Als je wilt weten hoe laat jouw favoriete artiest speelt moet je nog even geduld hebben, dit wordt op een later moment bekend gemaakt.

Bekijk hier het programma voor Vrijdag 28 juni
Bekijk hier het programma voor Zaterdag 29 juni

Benieuwd hoe de programmering klinkt? Beluister hier de CAS 2013 playlist op Spotify!Bekijk hier het programma voor Vrijdag 28 juni

Zaterdag 2 maart om 10:00 uur start de kaartverkoop van een gelimiteerd aantal dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag. Ook gaat de verkoop van losse pendelbuskaarten voor aangesloten campings en bungalowparken van start.

– Dagkaarten voor vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni zijn 35,- EURO.

– Losse pendelbuskaarten zijn 10,- EURO per dag en 20,- EURO voor het hele weekend.

Weekendkaarten zijn al verkrijgbaar, en die kun je voordelig aanschaffen in combinatie met een overnachtingsarrangement bij aangesloten bungalowparken en campings. Wacht hiermee niet te lang, meerdere campings en bungalowparken zijn nu al uitverkocht!

Betaal niet teveel en Weet Waar Je Koopt.
Bestel je tickets HIER