Goldfish

Nieuwe single ‘Take Back Tomorrow’.

‘Take Back Tomorrow’ is de nieuwste single van het Zuid-Afrikaanse danceduo Goldfish, onder andere bekend van de hit ‘Washing Over Me’. Eind vorige maand lanceerden ze het nummer op hun Facebook-pagina en inmiddels is de single ook verkrijgbaar via iTunes. Na een succesvolle zomer op Ibiza sloten de twee voormalige jazzmuzikanten Dominic Peters en David Poole zichzelf op in hun studio in Kaapstad om aan het nieuwe album ‘Three Second Memory’ te werken. ‘Take Back Tomorrow’ is de eerste single van dat nieuwe album, dat dit voorjaar zal verschijnen.

Op vrijdag 15 februari aanstaande gaat de wereldtournee van Goldfish van start in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hier vind je info over de kaartverkoop. Eerder trad het duo al op in de Amsterdamse Gashouder en organiseerden Dominic en David het minifestival ‘Goldfish Outdoor’ in het Amsterdamse Bos. In de HMH treden naast Goldfish ook The Man With No Shadow, Bakermat, Prosper Rek en Flowers Greenfield op.

© Universal