MainStreet

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Mind Is Blown’ verkrijgbaar.

MainStreet bestaat uit Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink, allen veertien jaar oud. De vier scholieren leerden elkaar kennen tijdens audities voor het eerste seizoen van The Voice Kids.

Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet groeiend. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, het nummer waarmee ze afgelopen oktober deelnamen aan de finale van het Junior Songfestival, is op YouTube al bijna drie miljoen keer bekeken en op Twitter is een gemeenschap ontstaan van bijna dertigduizend actieve MainStreet-fan. Precies een week geleden ging de de videoclip voor hun nieuwe single ‘Mind Is Blown’ online op VEVO. Op iTunes schoot de video vrijwel meteen na release door naar de eerste plek in de video charts.

Download de nieuwe single hier.

MainStreet doet ook enkele concerten:
31 maart – 013 Tilburg (uitverkocht)
1 april – Tivoli Utrecht (uitverkocht)
20 mei – Paradiso Amsterdam
2 juni – Tivoli Utrecht
9 juni – 013 Tilburg