PSB

Public Service Broadcasting  keert terug naar Nederland.

Public Service Broadcasting is een opkomend duo uit Engeland. De recensies over hun live optredens zijn lovend en ook hun recente performances op Eurosonic/Noorderslag en het Paard Cafe zijn erg enthousiast ontvangen door de aldaar aanwezige bezoekers. Op 5 april is Sugar Factory Amsterdam aan de beurt en 6 april Stage01 in 013 Tilburg.

Public Service Broadcasting bestaat uit J. Willgoose (gitaar, banjo, andere snaarinstrumenten en elektronica) en Wrigglesworth (drums, piano en elektronica) en brengt een indrukwekkende mix van oude electro, breakbeats, synthpop en indierock. Met de prijswinnende single ‘Roygbiv’, meer dan 12.000 verkochte exemplaren van de EP ‘The War Room’, is het met spanning wachten op het debuutalbum dat in de lente van 2013 zal uitkomen. Op 5 en 6 april dus alvast een mooie ‘warming up’.

Public Service Broadcasting
Vrijdag 5 april 2013 – Sugar Factory Amsterdam
Entree: € 10,- (excl. service fee)
Start kaartverkoop : 15 februari om 10:00 uur via Paylogic en de website van de Sugar Factory.
www.sugarfactory.nl

Zaterdag 6 april 2013 – Stage01 / 013 Tilburg
Entree : gratis
www.013.nl