Rachel Sermanni

Singer-songwriter terug naar Nederland voor nieuwe clubtour.

Met haar eerder verschenen werk en het internationaal geprezen debuutalbum “Under Mountains” (oktober 2012), wist de jonge en charmante Schotse singer-songwriter Rachel Sermanni het respect en enthousiasme af te dwingen van zowel critici als collega’s, waaronder Elbow’s Guy Garvey, Elvis Costello, Fink, Laura Marling en de heren van Mumford and Sons.

Ook in Nederland werd haar succesvolle debuut warm onthaald en beloond met lovende kritieken. Haar eerste clubtour in het afgelopen najaar, die ze solo deed, maakte veel indruk en verkocht bovendien grotendeels uit. Een nieuwe clubtour in april, brengt dit Schotse talent, samen met haar begeleidingsband, terug naar Nederland. Zij zal te zien zijn op de volgende locaties:

10-04-2013: Eindhoven, Effenaar

11-04-2013: Amsterdam, Paradiso

12-04-2013: Utrecht, Ekko

13-04-2013: Groningen, Simplon

14-04-2013: Rotterdam, Rotown

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets voor de concerten zijn via de podia te bestellen.

Sermanni maakt veelal ingetogen, intieme en verhalende liedjes, die ondanks haar jonge leeftijd veel volwassenheid in zich herbergen. De songs zijn authentiek, mysterieus, vaak donker en tevens spannend door onverwachte wendingen.

Voorafgaand aan haar eerste clubtour, deed Sermanni een exclusieve Ziggo Live showcase. Deze is hier deels terug te kijken. Op Youtube zijn de prachtige singles  The Fog en Eggshells te beluisteren/bekijken.

Meer informatie is te vinden op www.rachelsermanni.net.

[bol_product id=”1000004012518711″ price_range=”undefined” name=”Rachel Sermanni” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1360580808_links.css”]