Slash

Gitarist geeft gedreven optreden in 013.

Op 26 februari mocht 013 een grote held verwelkomen. Niemand minder dan Sladh verscheen daar ten tonele.

Wie dacht dat bonafide rockicoon Saul Hudson, beter bekend als Slash, sinds zijn gloriedagen bij het legendarische Guns N’ Roses stil is blijven zitten, die komt bedrogen uit.

Of het nu in de luwte is met Slash’s Snakepit of op de grote podia met all-stargroep Velvet Revolver, Slash’ fantastische riffs blijven kenmerkende ingrediënten voor tijdloze rocksongs. Sinds enkele jaren richt hij zich op een solocarrière. Alhoewel, solo? Zowel op de planken als op plaat krijgt hij tegenwoordig ondersteuning van niemand minder dan Myles Kennedy, die als zanger van Alter Bridge het klappen van de zweep al lang en breed kent. Samen met The Conspirators zorgen Slash en Kennedy voor een stomend lesje rockgeschiedenis waarin ook het werk van Guns N’ Roses niet mag ontbreken. Een grote legende op de bühne in Tilburg!

@013

Fotografie: Hans Kreutzer