Vrienden van Amstel

Nog twee extra concertavonden.

De Vrienden van Amstel LIVE! heeft in de 3 weken na het evenement in januari al meer dan 60.000 kaarten verkocht voor de editie van 2014.

Vanwege de enorme vraag naar kaarten heeft Amstel daarom sneller dan verwacht besloten om nog eens twee extra avonden in de verkoop te doen, namelijk op donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2014. Daarmee komt het totaal aantal shows nu al op 8, waar vorig jaar omstreeks deze tijd nog 6 shows in de verkoop waren. Bezoekers kunnen nu op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014 genieten van het muziekspektakel in Ahoy. De kaartverkoop voor de extra avonden start donderdagochtend 21 februari om 10:00 uur via www.vriendenvanamstel.nl.

Het aantal avonden betekent een evenaring van het bezoekersrecord van de afgelopen editie. Naar verwachting zullen meer dan 100.000 mensen de grootste Amstelkroeg van Nederland bezoeken. In het voorjaar wordt tijdens het jaarlijkse media café in de Heeren van Aemstel in Amsterdam bekend gemaakt welke artiesten er in 2014 optreden.

Maud Meijboom, marketing manager Amstel: “Dat we daags na het evenement al zoveel kaarten hebben verkocht voelt als een groot compliment van onze bezoekers. Het is natuurlijk heel bijzonder dat we meer dan 60.000 kaarten hebben verkocht zonder één artiest bekend te hebben gemaakt. Bezoekers weten inmiddels dat het programma elk jaar weer bijzonder is, en dat we, ook in 2014 weer een fantastische show met de beste artiesten van Nederlandse bodem zullen neerzetten.”

De Helden van Amstel LIVE!
Ook het door Nederland reizende evenement ‘De Helden van Amstel LIVE’ blijkt weer erg in trek. Voor de edities in Alkmaar (6 april) en Groningen (7 september) en Utrecht (19 oktober) werden binnen drie weken meer dan 7.500 kaarten verkocht. VanVelzen, Barry Hay, Trijntje Oosterhuis, Waylon, DI-RECT en Xander de Buisonjé brengen tijdens het 3 uur durende evenement hits ten gehore van hun grote muzikale voorbeelden. Inmiddels keren de Helden van Amstel LIVE! ook terug als vast onderdeel bij De Vrienden van Amstel LIVE!

Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! Daar zijn ook kaarten en bedrijfsarrangementen verkrijgbaar voor de concerten op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014. Op www.heldenvanamstel.nl worden officiële kaarten verkocht voor De Helden van Amstel LIVE! edities in Alkmaar, Groningen en Utrecht.