Drukwerk

Drukwerk timmert aardig aan de weg met een come-back.

Na een aantal try-out concerten in het Zonnehuis, stond gisteren de eerste echte uitdaging op het programma. De band van frontman Harry Slinger stond zondagavond met het nieuwe Drukwerk in P3 Purmerend.

In een vol P3 wist Slinger de zaal goed mee te krijgen, met hits als Carolien, Marianneke, Lijn 10 en Je loog tegen mij had Drukwerk de zaal snel mee. Makkelijk aan elkaar gepraat kwamen de hits in twee uitgebreide sets voorbij. Oude nummers werden actueel in nummers als “Laat de rijken de crisis betalen” en “bezuinigen”. Maar ook nieuw werk, zoals het actielied dat Drukwerk in samenwerking met RTV Noord Holland heeft gemaakt tegen de super provincie Noord-Holland, Utrecht, Flevoland; “Handen af”!

De inmiddels 64 jarige frontman staat met dezelfde passie te spelen als 30 jaar geleden en maakt moeiteloos nog sprongen op het podium van een meter hoogte! In het nummer “Eddy” bespeeld hij op een ongeëvenaarde wijze een opblaasgitaar en weet met zijn act iedereen mee te krijgen.

Als dit de opmaat is voor de komende concerten, dan kunnen we de komende tijd nog volop van Drukwerk genieten. Niet in Steenwijk, want dat optreden is inmiddels uitverkocht!

Een nieuw album verschijnt binnen twee maanden op de markt, meer informatie op www.harryslinger.nl

P3 Purmerend, 10 maart, 20.00 uur

Tekst en fotografie: Robert Gort

[bol_product id=”1000004010487320,1000004011457698″ price_range=”undefined” name=”drukwerk” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1363098108_links.css”]