Fedde le Grand

Wereld DJ releast nieuw materiaal.

Fedde le Grand is terug met zijn eerste officiële single van 2013, “Long Way From Home”! De eerste single van een hele batch nieuw materiaal dat Fedde klaar heeft liggen na zeer productieve studio-uren aan het begin van dit jaar. De track gaat uitgebracht worden op zijn eigen label Flamingo Recordings!

Long Way From Home” zal op 18 maart as wereldwijd gereleased worden op Beatport en op 1 april as zal de release ook beschikbaar zijn via iTunes. Fedde maakte deze track samen met Sultan + Ned Shepard waarmee hij momenteel aan het touren is door Amerika met zijn “Road to Ultra – A Long Way From Home Tour” waarbij zij maar liefst 9 steden zullen aandoen over een periode van twee weken. Check de website www.feddelegrand.com voor alle laatste updates en ‘on the road’ foto’s en video’s blogs.

Met zijn funky, frisse sound en super catchy vocal brengt Fedde met deze track net iets anders dan je van hem gewend bent. Wat bijdraagt aan de unieke feel van deze track is de blues sample die stamt uit 1924. Het is een van de bekendste geregistreerde blues samples uit de Amerikaanse geschiedenis waar Fedde le Grand en Sultan + Ned Shepard zoiets bijzonders mee hebben gedaan dat zij bij hoge uitzondering deze speciale sample mochten gebruiken.

De premiere van “Long Way From Home” was te horen tijdens een exclusief interview met Fedde voor Danny Howard’s programma op BBC Radio 1. Op 15 maart as eindigt Fedde “Road to Ultra” op de mainstage tijdens de eerste dag van het Ultra Music Festival in Miami. Direct na zijn optreden zal de “Long Way From Home” video op YouTube te vinden zijn.

Je kan “Long Way From Home” beluisteren op souncloud: https://soundcloud.com/feddelegrand/flg-lwfh

Check het youtube kanaal ‘Fedde le Grand TV’ voor meer info en updates.

www.beyourselfmusic.com | www.flamingorecordings.com | www.feddelegrand.com