Folk You

Ultieme folk-album van dit moment.

Met artiesten als Of Monsters And Men, The Lumineers, Will & The People en Ben Howard blijkt het folk-genre ook in 2013 nog steeds onverminderd populair. Niet alleen de festivalbezoekers komen massaal op deze bands af, ook een breder publiek lijkt geen genoeg te krijgen van hits als ‘Keep Your Head Up’ en ‘Lion In The Morning Sun’. Op ‘Folk You!’ zijn een aantal populaire folk-artiesten van dit moment verzameld, maar er staan ook een paar helden uit het verleden op.

‘Folk You’ is vanaf vandaag verkrijgbaar.

© Universal

[bol_product id=”1000004013473026″ price_range=”undefined” name=”folk you” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1362152517_links.css”]