Jan & Anny

Legendarisch Volendams duo in Circustheater.

Na 40 jaar viel het doek voor BZN, allang geen band zonder naam meer! Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een spontaan optreden ter gelegenheid van het jubileum van Mies Bouwman blijkt dat de klik tussen Jan Keizer & Anny Schilder er nog steeds is.Voorzichtig werden enkele optredens gedaan en al snel volgden een single en album.

Inmiddels hebben we net een succesvolle theatertour achter de rug en is een tweede album een feit.

In een oergezellig Circustheater laten Jan & Anny zien dat zij samen het publiek nog altijd kunnen boeien.
Vele hits, hit medleys en nummers van hun recente albums kwamen in hoog tempo voorbij. Het publiek genoot, mede doordat je in de zaal kon zien dat artiesten & band het ook zichtbaar naar hun zin hadden.

Het is een avond geworden om in te lijsten, de foto’s zijn een blijvende herinnering.

Fotografie en verslag: Robert Gort