Laura Marling

Zangeres komt met nieuw album.

Once I Was An Eagle, dat is de titel van het nieuwe album van Laura Marling dat op 27 mei uitkomt bij V2 Records. De opvolger van A Creature I Don’t Know uit 2011 werd opgenomen in de Three Crows studio van producer en multi-instrumentalist Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Vaccines) met Dom Monks als engineer en Laura Marlings goede vriend Ruth de Turberville op cello. Once I Was An Eagle is een zeer ambitieus album dat een reflectie is op de donkere thema’s van A Creature I Don’t Know.

Luister hier naar het nieuwe nummer Where Can I Go?

Once I Was An Eagle is alweer het vierde album van Laura Marling en dat alleen al is een prestatie op zich voor iemand die nog steeds pas 23 jaar is. De opvallende natuur van haar talent en carrière is meerdere malen onderschreven.

Meer informatie: www.lauramarling.com | www.facebook.com/lauramarling