Michael Bublé

Bestel nu alvast zijn nieuwe album “To Be Loved”.

Op vrijdag 12 april zal het nieuwe album van Michael Bublé, getiteld To Be Loved, verschijnen in Nederland. Dit album bevat veertien nummers waaronder de single It’s A Beautiful Day. To Be Loved is het zesde studioalbum van de multi Grammy Award winnaar. To Be Loved is opgenomen in Vancouver en Los Angeles en bevat vier originele nummers, alle mede geschreven door Bublé, en covers waaronder To Love Somebody (Bee Gees), Nevertheless (I’m In Love With You) (Dean Martin) en de Elvis Presley klassieker Have I Told You Lately. Op het nummer Something Stupid van Frank en Nancy Sinatra wordt Bublé vergezeld door actrice Reese Witherspoon.

To Be Loved kun je nu al reserveren bij bol.com en iTunes. Wanneer je het album bij iTunes bestelt ontvang je meteen de single It’s A Beautiful Day!

Klik hieronder om ‘To Be Loved’ bij bol.com te bestellen

[bol_product id=”1000004013557066″ price_range=”undefined” name=”To Be Loved” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1362583195_links.css”]

© Warner Music