ZAND Strandfestival

Organisatie maakt programma bekend.

Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond hebben vanochtend het programma bekend gemaakt van Strandfestival ZAND. Op het strand van Almere zullen op zaterdag 24 augustus Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en de Munnik, JURK!, Gers Pardoel en The Originals optreden. Het festival wordt voor de zesde keer gehouden en biedt ruimte voor 25.000 bezoekers.

Strandfestival ZAND wordt dit jaar meerdaags door het toevoegen van een eigen camping op het strand. Bezoekers kunnen de avond voor het festival en op de dag zelf overnachten in speciale tenten die door het festival worden geplaatst. Op de camping zullen intieme Kampvuurconcerten plaatsvinden en een DJ zal tot in de late uurtjes de afterparty verzorgen.

Presentatrice Lieke van Lexmond kijkt nu al uit naar het strandfeest: “Ik mocht Strandfestival ZAND vorig jaar voor het eerst presenteren en het was één groot feest. Ondanks het feit dat het de warmste dag van 2012 was met 35 graden. Mensen genoten letterlijk al pootje badend in het water van de optredens”. Jeroen van Koningsbrugge: “Dat is ook precies wat het festival is. Een gezellige dag op het strand met je vrienden of familie, alleen kom je dan ineens ook Guus Meeuwis en Gers Pardoel tegen. Ik heb er weer enorm veel zin in”.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Alle edities waren met 25.000 bezoekers uitverkocht. De kaartverkoop start morgen om 09.00 uur via de website www.strandfestivalzand.nl of bij een vestiging van Primera.

Strandfestival ZAND 2013   

Met o.a. Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en de Munnik, JURK!, Gers Pardoel

Zaterdag 24 augustus 2013

Almere Strand

Kaarten: €25,- (excl. servicekosten)

Terrein open: 12.00 uur

Presentatie: Jeroen van Koningsbrugge & Lieke van Lexmond