AlunaGeorge

Binnenkort op Motel Mozaïque en Paradiso.

“Een lichtvoetige hitmachine”, zo omschreef 3voor12 AlunaGeorge eind vorig jaar. Het Londense electroduo, bestaande uit vocaliste Aluna Francis en producer George Reid, zou zomaar eens een van de grote verrassingen van 2013 kunnen worden. Met hun vernieuwende, futuristische pop die leunt op r&b, hip-hop en dance, eindigde AlunaGeorge op de tweede plaats in de toonaangevende BBC ‘Sound Of 2013’-lijst en werd het duo genomineerd voor de ‘Critics Choice’ Brit Award.

‘Attracting Flies’ is de eerste single van het debuutalbum ‘Body Music’, dat begin juli verwacht wordt. De catchy track werd vorige maand uitgeroepen tot Single van de Week op 3voor12 Radio. Bekijk de bijbehorende video hier. ‘Attracting Flies’ is verkrijgbaar bij iTunes.

Na succes als een van de must see-acts op London Calling eind vorig jaar en Eurosonic afgelopen januari, speelt AlunaGeorge dit weekend op Motel Mozaïque in Rotterdam. Daarnaast treedt het duo op zaterdag 11 mei op in de bovenzaal van Paradiso en staan ze op zaterdag 6 juli geprogrammeerd op het Pitch festival in Amsterdam.