Dauwpop

De Nieuwe Stempel wint de finale van de Rabo Music Rally.

In een zeer gezellige Lantaarn won afgelopen zaterdag De Nieuwe Stempel de finale van de Rabo Music Rally. De band wist zowel publiek als de jury te overtuigen en wint daarom een optreden op Dauwpop!

Via online platform OverUit konden jullie al weken lang stemmen. The Good Hand uit Zwolle en de Nieuwe Stempel behaalden allebei 40% van de stemmen. Tijdens de finale konden alle bezoekers ook een stem uitbrengen. De combinatie van publieksstemmen en het oordeel van de vakjury bepaalden de winnaar.

Naast De Nieuwe Stempel traden ook Hubble Orkestar, Pauw, De Pioniers, The Road Home en the Good Hand op.

De band ontving ook een cheque van Pieke de Zwart, directeur van Rabobank West Twente. Die cheque staat garant voor gratis studio tijd bij Hill Road Records Luttenberg, een fotoshoot van “Bullet Ray” van Olphen, een interview en optreden in RTV Oost programma EDNED, een voorprogramma in Metropool Hengelo en een bandcoachingstraject.

De Nieuwe Stempel zal op 9 mei het podium betreden op Dauwpop naast grote acts als Kaiser Chiefs, Will & The People, Caro Emerald, Andy Burrows, Kensington, Therapy?, Don Diablo, Sidney Samson, De Kraaien, Bökkers, Blaudzun en nog veel meer.

De voorverkoop voor Dauwpop is al begonnen via www.dauwpop.nl. Tickets kosten €45, een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost €10.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.

© Dauwpop