High South

Vandaag verschijnt het debuutalbum “Our Way Back Home”.


High South is een band met vier leadzangers die samen een indrukwekkende portie volle harmonies op ons loslaten. Los van hun zangkwaliteiten zijn Jamey Garner, Marc Copely, Kevin Campos en Dillon Dixon ervaren songwriters en uitstekende muzikanten.

De Oostenrijkse producer Christian Seitz zag de toen nog gelegenheidsband in 2010 in Nashville optreden en wist dat hij had gevonden wat hij zocht: een band die harmonies zingt als geen andere.

“Our Way Back Home” is een toegankelijke mix van rock, country, pop en zelfs blues songs geworden en werd opgenomen in studio’s in Oostenrijk en Engeland. Mark Knopfler, in wiens studio in Londen een aantal nummers werd vastgelegd, vergeleek de band al met de Eagles en dat compliment kunnen de heren van High South vast in hun zak steken!