Hind

Single ‘Make it Count’ bestormt de hitlijsten.

De nieuwe single van Hind ‘Make it Count’ heeft de elfde plek weten te veroveren in de Single Top 100. De track is 25 februari 2013 uitgekomen en direct door het Nederlandse publiek omarmd. Het is het eerste nummer van alweer het vierde album waar de 28-jarige zangeres met hart en ziel aan werkt.

Nieuwe weg

Met ‘Make it Count’ bereikt Hind een nieuwe dimensie in haar zangcarrière. Ze laat een uitdagende, kleurvolle, en stoere sound horen met karakter, precies zoals de jonge, zelfbewuste artiest is. De innemende, warme stem en de duidelijk hoorbare muzikale Arabische invloeden waar Hind om bekend staat, worden in het nummer gecombineerd met een fris, opzwepend en verrassend geluid.

‘Make it Count’ gaat over het gegeven dat je maar 1 keer leeft en je je dromen moet waarmaken. Het nummer motiveert om alles uit het leven te halen wat er in zit door je hart te volgen. De videoclip van de populaire song staat onder meer op het youtubekanaal van Hind (http://www.youtube.com/hind ) en is in een paar weken tijd al meer dan elfduizend keer bekeken. In de muziekvideo, waarin dans een belangrijke rol speelt, wordt de diversiteit van Hind extra belicht. Men ziet en hoort de zangeres, zoals we haar niet eerder zagen.

Samenwerkingen

Hind bundelt voor dit album onder anderen de krachten met de Nederlandse producer Tease. Hij bracht ‘Make it Count’ samen met haar tot leven. De twee hebben voor deze song uren tijd doorgebracht in de studio en veel uitgetest om de keuzes voor bepaalde stromingen en instrumenten te verweven tot de perfecte combinatie. Daarvoor was de studio-periode volgens haar deze keer meer dan gewoonlijk van essentieel belang.


Leroy Styles

Van ‘Make it Count’ is door dj en producer Leroy Styles een verrassende clubmix gemaakt. Styles staat internationaal bekend om zijn energieke housebeats. Hij is 1 van de 6 schrijvers en producers waarmee Hind voor haar nieuwe album samenwerkt. De Nederlander werkte eerder samen met DJ Afrojack met wie hij voor Chris Brown de track ‘As your Friend’ produceerde.

Toekomst

Momenteel werkt Hind hard aan haar tweede single die in de zomer wordt uitgebracht. De nieuwe weg die zij is ingeslagen bevalt goed en is ook van invloed op de nieuwe tracks. Net als ‘Make it Count’ wordt het aankomende nummer uitdagend, kleurrijk en stoer. Momenteel werkt ze in de studio verder aan het album dat dit najaar verschijnt.

‘Make it Count’ van Hind is verkrijgbaar via Itunes, zazell.nl, downloadmusic.nl en Free Record Shop.