Party Poker

PartyPoker Belgium voor ongelimiteerd spelplezier.

“Meer spelers, meer tafels en meer winnaars”.

Pokerfanaten wereldwijd zullen het al lang ontdekt hebben: PartyPoker Belgium, hét pokermedium online. Hier wordt poker spelen extra uitdagend en is het spelplezier grenzeloos.

Met meer dan 300 miljoen downloads sinds 2001 is Partypoker onderscheidend. Wie bij PartyPoker speelt beleeft de spanning en sensatie die een pokergame eigen zijn.

PartyPoker is een van de grootste poker website die online te vinden zijn. De site kent ontelbare spelers als basis. Dat betekent dat je hier altijd een wedstrijd of ringspel van je eigen niveau zult tegenkomen.

Deze Belgische online pokersite betekent voortdurend wedstrijden en 100 % bonus tot 325 €. PartyPoker heeft een naam hoog te houden. Er was een moment dat zij de allergrootste site waren van de online pokerwereld. Het is de thuisbasis van de meest losse spellen en een aantal van de grootste wedstrijden op internet.

Omdat PartyPoker Belgium erop uit is om voortdurend te groeien kun je voortdurend vernieuwing verwachting met nóg meer spanning en sensatie op wedstrijdgebied. Dank zij de nieuwe software met de mooie graphics en de mogelijkheid eigen foto’s te uploaden voor avatar is het voor de spelers extra aantrekkelijk.

PartyPoker heeft een enorme spelersbasis en je kunt altijd een spel vinden, op welk tijdstip van de dag dan ook. Daarnaast heeft PartyPoker een van de allersnelste internetverbindingen. De site biedt vele verschillende betalingsmogelijkheden en kent een verantwoordelijke operator, erkend door GamCare.Klantenondersetuning is dag en nacht mogelijk.

Kom bij PartyPoker voor een 100 % bonus tot 325 euro!

Meer informatie op http://be.partypoker.com/