Rock Werchter

Programma van 4 juli is compleet.

De line-up van Rock Werchter 2013 krijgt zijn finale vorm. Het programma van donderdag 4 juli is nu helemaal rond. Vampire Weekend, Black Rebel Motorcycle Club, Vintage Trouble en Fidlar zijn de nieuwste toevoegingen.

Het volledig programma van donderdag 4 juli ziet er als volgt uit:
Main Stage
Marquee
The Barn
All Time Low
Fidlar
Palma Violets
Airbourne
Vintage Trouble
The Black Angels
Black Rebel Motorcycle Club
Laura Mvula
Balthazar
Vampire Weekend
Jessie Ware
Biffy Clyro
The National
Jamie Lidell
Bloc Party
Green Day
Dizzee Rascal
Sigur Rós
Netsky (live)
The Bloody Beetroots

Op een handvol namen na is de affiche van Rock Werchter 2013 nu helemaal gekend. De lijst tot nog toe bevestigde namen is indrukwekkend: A Day To Remember, Airbourne, All Time Low, Alt-J, Angel Haze, Asaf Avidan, Azealia Banks, Balthazar, Band of Horses, Bastille, Black Rebel Motorcycle Club, Ben Howard, Biffy Clyro, Bloc Party, Blur, Boys Noize, C2C, Charles Bradley and his Extraordinaires, Depeche Mode, Disclosure, Dizzee Rascal, Django Django, Earl Sweatshirt, Editors, Fidlar, Frank Ocean, Gary Clark Jr., Gogol Bordello, Goose, Graveyard, Green Day, Jake Bugg, James Blake, Jamie Lidell, Jessie Ware, John Legend, Jonathan Jeremiah, Ke$ha, Kendrick Lamar, Kings of Leon, Laura Mvula, Lianne La Havas, Major Lazer, Matthew E. White, Modest Mouse, Modestep, Netsky (live), Nick Cave and The Bad Seeds, Odd Future, Of Monsters and Men, Palma Violets, Passenger, Phoenix, Rammstein, Richard Hawley, Rudimental, Sigur Rós, Tame Impala, The Black Angels, The Bloody Beetroots, The Bots, The Gaslight Anthem, The Hives, The Lumineers, The National, The Script, Thirty Seconds To Mars, Tom Odell, Trash Talk, Two Door Cinema Club, Vampire Weekend, Vintage Trouble, Vitalic VTLZR en Volbeat.

Klik hier voor een overzicht per dag en per podium van de tot op heden bevestigde namen. De laatste toevoegingen aan de affiche worden zeer binnenkort verwacht.

TICKETINFO

Tickets voor Rock Werchter 2013 zijn verkrijgbaar via proximusgoformusic.be Dagtickets voor zondag 7 juli zijn niet meer beschikbaar. Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER : #RW13