Sandra van Nieuwland

Zangeres sluit clubtour af in thuisstad.

Zaterdagavond stond Sandra van Nieuwland in de Haarlemse Patronaat. Een aantal maanden geleden stond ze daar ook al. Toen mocht ze meezingen met Trijntje Oosterhuis. Nu stond ze er met haar eigen show. Ondanks haar nog kleine repertoire zette ze toch en meer dan volwaardige show neer.

De zangers sloot haar eerst clubtour af in haar hometown Haarlem. In de zaal waren dan ook veel vrienden en familie aanwezig, zo ook haar 3 zoontjes en haar ouders.

Het publiek moest na het voorprogramma van Ivar Oosterloo, tevens bekend van The Voice of Holland, wat lang wachten en werd ongeduldig. Toen weer 1 van haar zoontjes over het podium liep riep een fan grappend “He kleintje, ga jij je moeder eens halen”. Niet veel later betrad mams het podium en gaf het publiek een fantastische show. Met maar liefst 3 toegifts, kreeg men waar voor hun geld.

Tekst en Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004013318728″ price_range=”undefined” name=”Sandra van Nieuwland” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1367265485_links.css”]