SLAM!Koninginnedag

Laatste namen oa. Eva Simons en Ferry Corsten.

Nog maar een week te gaan en SLAM!Koninginnedag barst los op P8 van het AFAS stadion in Alkmaar. Inmiddels is de line-up compleet. Topacts als Ferry Corsten, Eva Simons, Sharon Doorson, Billy the Kit, Sander van Doorn en DJ Jean spannen de kroon tijdens het gezelligste koninginnedagfeest. De registratie van deze feestdag is de hele dag te horen op SLAM!FM en vanaf 17.00 uur ook te zien op SLAM!TV.

Eerder maakte SLAM!FM al de eerste namen bekend van het inmiddels uitverkochte koninginnedagfestival: Wildstylez, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Lange Frans, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, La Fuente, Mr. Polska, Jochen Miller en Ivo en Daniel van De Avondploeg zwepen tussen 12.00 en 23.00 uur het feest op naar een koninklijk hoogtepunt.

Liveregistratie SLAM!FM en SLAM!TV

Alle thuisblijvers kunnen op dinsdag 30 april van 12.00 tot 23.00 uur genieten van de liveregistratie op SLAM!FM en vanaf 17.00 uur ook op SLAM!TV. Speciaal voor alle UPC abonnees is SLAM!TV eveneens te zien op het evenementenkanaal (kanaal 14). Ziggo stelt deze dag het reguliere SLAM!TV-kanaal 355 open voor al zijn leden.

Geschiedenis

Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde SLAM!FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en vorig jaar op het Java-eiland in de hoofdstad. Dit jaar bouwt het jongerenstation, in samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam, voor het eerst een onvergetelijk feest in Alkmaar.

Meer informatie: www.slamfm.nl/koninginnedag