So What’s Next?

Gregory Porter een van de artiesten op nieuw Jazzfestival in Eindhoven.

North Sea Jazz en Muziekgebouw Eindhoven presenteren op 12 oktober 2013 So What’s Next? Een jazzfestival gericht op nieuwe, succesvolle, jonge jazzartiesten op het grensvlak van diverse genres. Met in de eerste editie headliners Gregory Porter en Joshua Redman. Het festival biedt een podium voor succesvolle talenten binnen de jazz met fusions naar soul, world, electronic en singer-songwriter. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via MuziekgebouwEindhoven.nl en Ticketservice.

So What’s Next? staat als eigenzinnig festival in de lijn van Cross-linx en Naked Song. Ook bij dit nieuwe festival gaat het om de verfrissende combinatie van de wereldtop, opkomende acts en gewaagde eigen producties. Dit type events zijn voor het Muziekgebouw onontbeerlijk om zijn missie als eigentijds en eigenwijs podium waar te kunnen maken’, Frank Veenstra, Artistiek Manager Muziekgebouw Eindhoven

“Wij zijn heel blij met het platform dat hiermee wordt gecreëerd om een nieuwe generatie jazz & beyond musici onder de aandacht te brengen. Muziekgebouw is met de moderne look en feel en de vele zalen hiervoor een geweldige locatie, die aansluit op het concept dat ons voor een dergelijk platform voor ogen staat. Daarnaast is Eindhoven momenteel booming. Als één van de belangrijkste brainports van de wereld trekt het veel nieuwe mensen naar de stad en is er een sterk groeiende belangstelling voor muziek en cultuur.” aldus Michelle Kuypers, programmeur North Sea Jazz Festival.

Op dit moment zijn de volgende acts bevestigd: Gregory Porter, Joshua Redman Quartet with Aaron Goldberg, Reuben Rogers and Gregory Hutchinson, Aaron Parks, Eric Vloeimans’ Gatecrash, Snarky Puppy
Re:Freshed Orchestra, Tin Men and the Telephone, Kapok en D-Felic New Quintet.

So What’s Next? is een co-productie van Muziekgebouw Eindhoven en North Sea Jazz Festival.

So what’s Next?

12 oktober 2013
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 16.00 uur

Kaartverkoop http://www.ticketmaster.nl/, 0900 – 300 1250 (45 cpm) en via Muziekgebouw Eindhoven.