3FM Serious Request

Glazen huis staat volgend jaar in Haarlem.

3FM Serious Request vindt dit jaar plaats in Leeuwarden, dat was al enige tijd bekend. Voor de jaren erna zijn, door zendermanager Wilbert Mutsaers, op maandag 27 mei de locaties bekendgemaakt waar het Glazen Huis opgebouwd gaat worden.

3FM Serious Request in 2014 in Haarlem
Het Glazen Huis wordt in december 2014 opgebouwd in Haarlem. In die stad gaan we volgend jaar met 3FM Serious Request in samenwerking met het Rode Kruis geld ophalen.

Giel stond maandag 27 mei op de stoep bij de Haarlemse burgemeester. Voor Giel wordt het in 2014 dus een thuiswedstrijd, want hij woont zelf ook in Haarlem. Burgemeester Schneiders van Haarlem garandeerde Giel dat het een enorm succes gaat worden!

Glazen Huis in Heerlen in 2015
Dit jaar maken we niet één maar twee locaties tegelijk bekend. Timur reisde 27 mei af naar het zonnige zuiden om de inwoners van Heerlen te verrassen. De Limburgse stad is de trotse gastheer van 3FM Serious Request 2015. We reizen dus het hele land door! Van oost (Enschede), naar noord (Leeuwarden), naar west (Haarlem) én naar het zuiden (Heerlen).

Zendermanager Wilbert Mutsaers over de keuze voor beide steden: “We zijn erg gelukkig met de samenwerking met Haarlem en Heerlen voor 3FM Serious Request. In 2014 staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem en in 2015 op het Pancratiusplein in Heerlen. Hiermee doen we zowel voor het eerst de provincie Noord-Holland als de provincie Limburg aan. De voorbereidingen voor 3FM Serious Request voor dit jaar in Leeuwarden zijn inmiddels in volle gang.”

Kom In Actie voor 3FM Serious Request
Ben jij al bezig met een actie? Of wil je inspiratie voor een leuke actie opdoen? Check dan alvast even deKom In Actie site!

© 3FM Serious Request