Boodskappers

Vierdaags Zuid-Afrikaans hiphop festival met Jack Parow.

Op 13 juni vindt in de Melkweg Boodskappers plaats met optredens van: Jack Parow / Van Coke Kartel / Bittereinder & Tim Beumers / Wambüseun + guests:Luna Paige, Kern Revolutionaire Zaken, Nuff2Gain

Als kick off van het vierdaagse Festival voor het Afrikaans vindt er deze avond in de Melkweg een grote Zuid Afrikaanse hiphop-rap-pop experience plaats met hiphop van Jack Parow, Wambüseun en Bittereinder en rock Van Coke Kartel.

Maar deze feestelijke aftrap bestaat niet alleen uit muziek. Acrobaten en dansers zullen je in de dramatische, maar tegelijk ook vette sfeer van de straattheatercultuur brengen. Neem je boa mee, draag een dierenmasker, doe glitter in je haar of ‘drag’ die neonpruik, die je nog achter in je kast hebt liggen… Verras je zelf en wordt verrast. Ervaar een show met Zuid-Afrikaanse rock, hiphop en rap als nooit tevoren!

Het vierdaagse Festival voor het Afrikaans is het enige festival buiten Zuid-Afrika voor de taal Afrikaans, het ‘grappige’ taaltje dat zo veel op Nederlands lijkt. Tijdens dit festival kun je theater, literatuur, muziek, film en lekker Zuid Afrikaanse hapjes en drankjes verwachten. Kijk voor meer info op: www.festivalvoorhetafrikaans.nl

Een deel van de kaartverkoop komt ten goede aan Orangebabies.nl. Omdat geen enkel kind het verdiend om met HIV geboren te worden.