KID INK

Komt op 12 dec naar de Melkweg.

Op donderdag 12 december is rap- en internetsensatie Kid Ink weer live te zien in de Melkweg. Iedereen, die vorig jaar bij zijn uitverkochte optreden in Amsterdam was, kan beamen dat Kid Ink live garant staat voor een energieke supershow. Ook de bezoekers van de laatste editie van het Incubate festival in Tilburg hebben een bijzonder indrukwekkende set van dit Amerikaanse raptalent mogen meemaken. De kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 8 mei om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Voordat Kid Ink besloot om zelf in de spotlights te gaan staan, was hij binnen de hiphop bekend als producer en tekstschrijver voor onder andere Nipsey Hussle, Sean Kingston en Sean Combs. Zijn eerste underground mixtape ‘Crash Landing Mixtape’ uit 2010 sloeg in als een bom: met meer dan 50.000 downloads in de eerste week werd Kid Ink’s eerste release één van de grootste hiphop-hits van dat jaar. Ook het hierop volgende debuutalbum ‘Daydreamer’ en de mixtape ‘Wheels Up’ werden mede dankzij de digitale snelweg regelrechte successen.

King of the Internet
Kid Ink is meer dan een artiest en laat zich beter omschrijven als een trend. Hij heeft het heft in eigen hand genomen en zette een online marketingstrategie uit waar vele van zijn collega-rappers alleen maar van kunnen dromen. Het resultaat mag er zijn: inmiddels heeft Kid Ink een indrukwekkende 13 miljoen downloads op zijn naam staan, ruim 300.000 volgers op Twitter en meer dan een half miljoen likes op Facebook. Dankzij zijn online inspanningen heeft Kid Ink ook van zijn tweede album ‘Up & Away’ en de daarop volgende mixtape ‘Rocketshipshawty’ instant hits weten te maken. Inmiddels heeft een jonge rapper een bijzonder lucratieve deal weten te sluiten met RCA Records. Check de eerste single “Bad Ass” feat. Wale & Meek Mill en ontdek wat je de komende tijd te wachten staat van dit hiphoptalent!

Donderdag 12 december 2013
KID INK
Melkweg – Amsterdam
Entree: € 19,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start woensdag 8 mei om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Kid Ink op www.kidinkmusic.com of op Facebook.