Kniediep in de Kunstblubber

Vernieuwende clubavond in HAL16 in Utrecht.
Op 31 mei wordt er een conceptuele clubavond geintroduceerd in het Berlijnachtige HAL16 in Utrecht, maar niet alleen met muziek en licht.
Er word nog een stapje verder gegaan, voor de verandering met een serieuzere insteek dan de bestaande circusachtige clubavonden met het labeltje kunstzinnig. NON records’ DJ Palmbomen en Slapfunk’s Samuel Deep komen onder anderen een setje draaien.
Maar belangrijker; kunstenaars en VJ’s zoals o.a. Juliaan Andeweg, Bob Eikelboom en Lucas van Eeden gaan samenwerken om stellage’s te maken met daarop nauwkeurig gepaste VJ projecties, met de bedoeling om de avond een ware clubkunstexpositie te maken. Een nog zelden vertoonde esthetische manier van vormgeving in een club die word gemist in de sprankelende Nederlandse clubscene.
Nederland is toe aan iets nieuws, verslaafd aan een avondje in de club, maar te lui om naar een modern kunstmuseum te gaan. Hier word de oplossing geboden. Wij denken; Why not both? Kunst en muziek hoort samen te zijn, en de combinatie is schaars.