Lowlands

Seasick Steve, Villagers, Biffy Clyro en meer…


Ervaring heeft bluesmuzikant Seasick Steve volop, en dat hoor je, want de zanger/gitarist doet in z’n eentje waar ZZ Top drie man voor nodig heeft: ronkend boogieėn op de bekende twaalf maten, in songs met een hoog meebrulgehalte!

Inwoners van Lowlands, komt allen tezamen, want de Villagers van Dublin komen op bezoek! Da’s een fijn voortuitzicht, want op het podium vertaalt hun caleidoscopische betekenispop zich in een zinsbegoochelend tafereel waarvan je nog lang daarna naar adem hapt.

De combi van bigger than life-rockriffs, catchy zangmelodieėn en af en toe een (semi-)akoestische noot van alt.rocktrio Biffy Clyro siddert van passie en bruist van levenslust. En zeker op het podium!

Nero zijn de keizers van de dubstep. Iedereen wil ze, ze zouden zich ongeveer in dertigen moeten delen om aan de vraag te voldoen. En op Lowlands staan ze!

Het Australische glampopduo Empire Of The Sun komt naar Lowlands! Verwacht een epische liveshow vol over-the-top oriėntalica, spirituele symboliek en superslicke visuals. Fok schaduw: bij Empire Of The Sun is factor 50 koning. Dat wordt smeren!

Een flinke schep folk, een kloeke vlok rock, een soepele groove en driestemmige vocalen waarin zowel Fleetwood Mac als Destiny’s Child doorklinken: dat zijn de Californische zusjes van HAIM!

En er is nog veel meer:
Beans & Fatback , Ben Zabo , Bo Ningen , Deap Vally , Eläkeläiset , Frightened Rabbit , Goat , Heartless Bastards , James McCartney , Low End Theory feat. The Gaslamp Killer, D-Styles, Daddy Kev, Nocando and DJ Nobody , Maceo Plex , Michael Kiwanuka , Mozes and the Firstborn , Robert DeLong , The Bronx , Twenty One Pilots

Op www.lowlands.nl alle info, foto´s en meer. De Lowlands Spotify playlist is natuurlijk ook weer helemaal up to date!

Lowlands wordt dit jaar gehouden van 16 tm 18 augustus in Biddinghuizen.

© Lowlands