Luke James

Jonge R&B ster in de Melkweg.

Hoewel zijn naam in eerste instantie niet veel zal zeggen, hebben de meeste muziekliefhebbers zeker van de rijzende ster Luke James gehoord. Hij is immers de (mede)schrijver van diverse succesnummers van o.a. Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown en Brandy. Niet alleen als tekstschrijver maar ook als zanger timmert Luke James flink aan de weg. Zijn talent en indrukwekkende stem zijn ’s werelds grootste popster Beyoncé niet onopgemerkt gebleven: van een optreden in haar videoclip “Run The World” is de jonge R&B zanger gepromoveerd tot de support act tijdens de Europese shows (m.u.v. Nederland) van de Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé en werd zijn single ‘I Want You’ genomineerd voor een Grammy. In aanloop naar zijn nog te verschijnen debuutalbum ‘Made to Love’ kwam Luke James deze zaterdag voor een bijzonder exclusieve showcase naar ENCORE waar hij o.a. zijn nieuwe single I.O.U. ten gehore bracht!

Fotografie: Terence Wong Swie San

© Melkweg | Greenhouse Talent