Luke James

Beyonce ontdekking geeft concert in de Melkweg.

Op zaterdag 25 mei zal singer/songwriter én ontdekking van Beyoncé Luke James een exclusieve showcase geven tijdens hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg. Kaarten zijn op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa van de Melkweg.

Hoewel zijn naam in eerste instantie niet veel zal zeggen, hebben de meeste muziekliefhebbers zeker van de rijzende ster Luke James gehoord. Hij is immers de (mede)schrijver van diverse succesnummers van o.a. Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown en Brandy. Niet alleen als tekstschrijver maar ook als zanger timmert Luke James flink aan de weg. Zijn talent en indrukwekkende stem zijn ’s werelds grootste popster Beyoncé niet onopgemerkt gebleven: van een optreden in haar videoclip “Run The World” is de jonge R&B zanger gepromoveerd tot de support act tijdens de Europese shows (m.u.v. Nederland) van de Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé. In aanloop naar zijn nog te verschijnen debuutalbum ‘Made to Love’ komt Luke James op zaterdag 25 mei voor een bijzonder exclusieve showcase naar ENCORE waar hij ongetwijfeld zijn nieuwe single I.O.U. ten gehore zal brengen, be there!

ENCORE
Met ENCORE heeft Amsterdam er sinds vorig jaar eindelijk een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen bij. De beste dj’s van het land verzamelen zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens ENCORE draait het om meer. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen. Bezoekers van de show van Tyga eerder op dezelfde avond in The Max kunnen gratis door naar het optreden van Luke James tijdens ENCORE.
Zaterdag 25 mei 2013
LUKE JAMES live @ ENCORE
Melkweg – Amsterdam
Entree: € 10,- (excl. servicekosten)
Kaarten zijn alleen op de avond zelf te koop aan de kassa van de Melkweg.
Kijk voor meer informatie over Luke James op www.whoislukejames.com of op Facebook.
Meer informatie over de clubavonden van ENCORE is te vinden op www.encoreamsterdam.nl, Facebook en Soundcloud.