Menno Solo

DJ keert terug naar Bloemendaalse strand.

Op zaterdag 13 juli 2013 keert Menno de Jong terug naar het Bloemendaalse strand voor een marathon set van 8 uur. Het is alweer twee jaar geleden dat bij Fuel Beachclub de vorige editie plaatsvond. Met nieuwe singles, remixes en inspiratie staat de lange Nederlandse DJ weer klaar om alles uit de kast te trekken tijdens een muzikale reis door de muziekstijl waar hij al meer als 10 jaar achter staat: Trance.

Sinds hij als 18 jarige producer door wist te breken met producties zoals Guanxi, Tundra en later Spirit, Last Light Tonight en remixes voor Karen Overton – Your Loving Arms en Mark Otten – So Serene vliegt Menno de Jong weekend na weekend de wereld over om de Nederlandse Trance sound ten gehore te brengen.

Met zijn Menno Solo concept deed hij al locaties aan zoals Studio 80, de Westerunie en Fuel Beachclub. Een nieuwe strand editie stond dan al lange tijd op het verlanglijstje van zijn internationale fanbase. Tijdens de vorige editie kwamen een aantal van zijn kenmerkende klassieke Trance tracks zoals Turtle Paradise, Place In The Sun met vocaliste Ellie Lawson en Stardust voor het eerst voorbij. Sindsdien heeft hij onder andere tracks zoals de door piano en meeslepende synths gekenmerkte Never Lose The Magic afgeleverd. Deze werd kort gevolgd door Signals, een samenwerking met Amerikaanse Trance pionier Kristina Sky. Zaterdag 13 juli zal in het teken staan van exclusieve nieuwe producties in combinatie met prachtige visuals en de magische zonsondergang van Bloemendaal achter de DJ booth.

Ter ere van deze gelegenheid heeft Menno de officiële Fuel Beachclub CD van deze zomer gemixed, die vanaf 20 mei verkrijgbaar is op het toonaangevende Nederlandse label Black Hole Recordings.

Om alvast in de stemming te komen voor 13 juli kun je natuurlijk ook de maandelijkse Menno de Jong Cloudcast beluisteren via Digitally Imported Radio, Soundcloud, Mixcloud of iTunes.

Voor early birds zijn er een beperkt aantal voorverkoop kaarten beschikbaar voor slechts 10 euro. Surf daarom nu naar www.beachclubfuel.nl om deze te bestellen.

 Menno Solo

Datum: zaterdag 13 juli 2013

Tijd: 16:00-00:00 (8 uur set)

Locatie: Fuel Beachclub (Zeeweg 84, Bloemendaal aan Zee)

Minimum leeftijd: 18

Kaartverkoop: Earlybird € 10,- (100 stuks) / Regular € 15,- / Doorsale € 20,-

Koop ze nu via www.beachclubfuel.nl

www.mennodejong.com