RTL Viert de Zomer

Racoon toegevoegd aan de line-up.

Niemand minder dan Racoon is toegevoegd aan de line-up van het RTL Viert de Zomer Concert. De populaire band, die dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert, vult hiermee de al eerder bekend gemaakte line-up van Miss Montreal, Laura Jansen, Caro Emerald, 3JS, Nielson, The Opposites en Kane aan. Het RTL Viert de Zomer Concert vindt plaats op 22 juni in Park de Wezenlanden in Zwolle.

RTL Zomertuin en Hedon Stage
Naast de optredens op het hoofdpodium is dit jaar voor het eerst de RTL Zomertuin. In de RTL Zomertuin vindt men extra drink- en eetgelegenheden, tal van verschillende activiteiten zoals straattheater en zelfs een zweefmolen. Daarnaast staat ook Hedon Stage in de Zomertuin. RTL en Hedon bieden lokaal talent hier een podium. De line-up van de Hedon Stage bestaat onder anderen uit Marloes van Ommen met haar band Fierce, Airto, Rico & A.R.T., Mystic Cove en Hubble Orkestar. Houd de site in de gaten voor de complete line-up.

RTL Viert de Zomer Concert App
RTL Viert de Zomer Concert heeft vanaf vandaag een eigen App. Hierin vindt men onder andere de nieuwe plattegrond met een goede impressie van het terrein, een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden in de RTL Zomertuin, welke artiesten er optreden op het hoofdpodium en op de Hedon Stage en waar men lekkere hapjes en drankjes kan halen.
De App informeert over de het laatste nieuws over het RTL Viert de Zomer Concert, de acties van onze partners en men kan via de App tickets kopen. De RTL Viert de Zomer Concert App is beschikbaar in zowel de Android en Apple store. Download de App hier voor Android en hier voor Apple.

Tickets
Tickets voor het RTL Viert de Zomer Concert zijn € 25,-* per stuk. Kijk voor meer informatie op www.rtlviertdezomerconcert.nl

[bol_product id=”1000004011168182,1000004013539744″ price_range=”undefined” name=”racoon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1367928589_links.css”]