Solar

Programma is compleet

Op de mainstage staat een smeltkroes van de lekkerste headliners. Waan jezelf in Zuid-Afrikaanse sferen met Goldfish, zwijmel weg bij de zwoele soul-jazz sounds van Sven Hammound Soul of ga hard op de dubstep van Benga ft. P Money. Na vorig jaar te zijn gecanceld zijn ze er dit jaar wel bij: Birdy Nam Nam! Je kan swingen in Kudurostijl bij Buraka Som Sistema of los gaan tijdens de live performance van Goose. Verder kan je de borst nat maken voor flink wat opblaasdieren bij FeestDJRuud en je hiphophart ophalen bij Fresku. Beiden zullen een extra grote XXL-show neerzetten. Daarnaast hebben ook nog live optredens van The Opposites, Staygold, Nobody Beats the Drum en nog veel meer muzikale verwennerij!

Techno, House, Hip Hop en meer…

De techno liefhebbers worden welkom geheten door twee hosts die garant staan voor techno van de hoogste plank. Zaterdag zorgt host Elite voor grote namen als Josh Wink en Darren Emerson. Deze dag zal ook het DJ-trio Derrick Carter, Mark Farina en DJ Sneak weer samenkomen voor een unieke show! De zondag kan je genieten van o.a. Ruskin (live)en Sandwell District met Blueprint als host. House of House combineert gouwe ouwen als Roog, Erick E, Gregor Salto en Benny Rodrigues met jonge honden als Yellow Claw, Flexican & Sef. Verder nog meer verschillende beats met When Harry met Sally, Mightyfools, Dem Slackers, Girls Love DJ’s, Surkin en Club Cheval!

Solar werkt graag samen en ook dit jaar doen ze het niet alleen. Zo hosten Missin’ Link en zijn Hip Hop Galore op zaterdag de Hip Hop ‘court’ met talent als Safi & Spreej, Nitty Now met Kraantje Pappie en gaan ze down & dirty met Kleine Viezerik! Zondag wordt deze area omgedoopt tot de ‘Oi! Meets Boycott’. Hosts Gomes en Guerilla Speakerz zorgen voor muzikaal geweld, van dubstep naar grime tot trap. Uiteraard is Joost van Bellen ook vertegenwoordigd met zijn RAUW-stage waar hij o.a. Baskerville en Mike Mago uitnodigt. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe stage ‘Jukebox’, waar allerlei creatieve en muzikale collectieven om de beurt de area hosten. Als laatste levert Sober Music dit jaar de artiesten met voor het middendorp dit jaar.

© Solar