Sunday Jazz & Wine

Tweede editie op 30 juni.

Zondag 30 juni vindt de tweede editie van Sunday Jazz & Wine plaats: een zondagmiddag met een bijzonder wijnarrangement, culinaire proeverijen en live jazzmuziek in het MC Theater, gelegen in het Cultuurpark Westergasfabriek. Sunday Jazz & Wine is een wine-tasting evenement en een initiatief van het MC Theater, De WijnEngel en Aubergine Cuisine; waarbij elk seizoen ingeluid wordt met een optreden van de beste jazzartiesten die op muzikale wijze een proeverij van wijn en amuses begeleiden. Na een eerste uitverkochte editie is dit exclusieve event terug met goede wijn, zomerse amuses en hoogstaande jazz met dit keer een optreden van jazzpianist Miguel Rodríguez.


Jazz – Miguel Rodríguez

Het proeven van deze exclusieve wijnen en amuses wordt begeleid door de uit Madrid afkomstige jazzpianist Miguel Rodríguez, getekend op het label Doxrecords. Rodríguez laat zich inspireren door de geluiden die hoorde in de stad met een veelheid aan muzieksoorten beïnvloed door Latijns Amerika en Spaanse Flamenco. Na zijn afstuderen aan het Conservatorium in Amsterdam (2011) en Rotterdam (2009) heeft hij met zijn moderne sound zich laten gelden in de Europese jazz scene. In zijn eigen woorden: “I’m playing piano. I’m playing my music. I’m playing the music that comes from my country. I’m playing jazz.”

Exclusieve Wijn en Amuses

De WijnEngel staat bekend om het importeren en distribueren van de beste wijn. Het meest bijzondere uit de klassieke Europese wijnen en de meest uitdagende wijnen uit ‘de nieuwe wereld’ staat op deze speciale zondagmiddag op het menu. Hoogwaardige ingrediënten worden onder leiding van chefkok Aldwin Veenstra (Aubergine Cuisine) met aandacht voor duurzaamheid, omgetoverd tot eigentijdse gerechten met een klassieke achtergrond.

Datum: zondag 30 juni 2013

Tijd: 15.00 – 18.00 uur

Locatie: MC Theater, Cultuurpark Westergasfabriekterrein, Polonceaukade 5 Amsterdam

Tickets: € 39,50 (inclusief wijnarrangement en culinaire amuses) via www.sundayjazzandwine.nl en +31 20 606 50 40.

SFEER FILMPJE: http://bit.ly/11XTPkj