The Beards in Paradiso

The Beards in Paradiso.

Amstedam – The Beards, afkomstig uit Australië, laat zich het beste omschrijven als de ultieme mix van muziek en comedy. De baardige mannen zijn in eigen land in slechts enkele jaren zo populair geworden dat ze alle zalen uitverkopen en door niemand minder dan Kiss als voorprogramma zijn gevraagd. Ook hun meest recente album ‘Having a Beard is the New Not Having a Beard’ is met veel enthousiasme ontvangen en werd stante pede genomineerd voor de ARIA Comedy Album of the Year.

Daaropvolgend is ook de single ‘You Should consider Having Sex with a Bearded Man’ beloond met een nominatie voor de APRA Song of the Year (2012) en is de clip van ‘Got me a Beard’ op YouTube al meer dan 600.000 keer bekeken.

The Beards is een aanrader voor liefhebbers van The Darkness, Tenacious D en Electric Six.

Fotografie: Charles Batenburg