Anouk

Haar nieuwe single ‘Pretending As Always’ is uit.

Deze week week brengt Anouk haar nieuwe single ‘Pretending As Always’ uit. Het melancholische nummer is de tweede single van Anouks album ‘Sad Singalong Songs’, dat vorige maand uitkwam. De bijbehorende video is onderdeel van de korte films die regisseur Dana Nechuschtan maakte bij vier nummers van het nieuwe album, waaronder ‘Birds’. In de achterstevoren afgespeelde videoclip zijn onder anderen Teun Luijkx en Hannah Hoekstra te zien. Anouk zelf heeft een cameo als hoogblonde hondenbezitster.

Afgelopen dinsdagavond was Anouk te gast bij ‘Linda’s Zomerweek’ op RTL4. In de door Linda de Mol gepresenteerde talkshow, die deze week elke avond wordt uitgezonden, sprak ze samen met Tijl Beckand over onder andere het Songfestival, Symphonica In Rosso en… de ideale lengte van het mannelijk geslacht. Je kunt de uitzending hier terugzien.

‘Pretending As Always’ is verkrijgbaar via iTunes.

(c) Universal Music