Barbra Streisand

Zangeres voor het eerst op Nederlandse bodem.

Voor het eerst in de geschiedenis gaf Barbra Streisand een concert in Amsterdam. Het tweede concert is op maandag 10 juni.

Barbra Streisand Live staat garant voor een magische avond met tijdloze hits waarbij ze haar elegante stem combineert met zelfspot en haar charmante karakter.

Omringd door een groot orkest en met speciale gasten Chris Botti, haar zoon Jason Gould en zus Roslyn Kind, die ook allen vorig jaar optraden in Streisands uiterst succesvolle tournee door Amerika en Canada, Back to Brooklyn, was Barbra Streisand Live een heerlijke avond voor alle fans.

Als ongeëvenaard artiest met onderscheidingen en talenten op vele gebieden heeft Barbra Streisand haar stempel gedrukt als actrice, zangeres, regisseur, producent, scenarioschrijver, songwriter, filantroop, fotograaf, acteur en activist.

In een uitverkocht  Ziggo Dome liet de zangeres horen dat ze nog steeds over die geweldige stem beschikt die haar beroemd maakte. Tijdens het concert kwamen nummer uit haar gehele oeuvre voorbij tijdens een twee uur durende show.

© Ziggo Dome

Fotografie: Paul Barendregt