Vrienden van Amstel Live!

Guus Meeuwis, Golden Earring en meer.

De Vrienden van Amstel LIVE! heeft vandaag tijdens het jaarlijkse mediacafé in Amsterdam de eerste namen bekend gemaakt voor de concertreeks van 2014. Guus Meeuwis, The Opposites, Xander de Buisonjé, Nick & Simon, Miss Montreal, Nielson en de Golden Earring maken in januari hun opwachting in de grootste Amstel kroeg van Nederland. De komst van de Golden Earring is extra bijzonder, de band – die in volledige bezetting zal optreden – was nooit eerder te zien op het evenement. De Vrienden van Amstel LIVE! kan ook in 2014 op meer dan 100.000 bezoekers rekenen. Praktisch alle kaarten voor de acht shows zijn verkocht. De organisatie heeft vandaag nog wel 3500 podium en 2500 veldplaatsen extra weten vrij te maken door omzettingen te doen in het decor. Bezoekers kunnen op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014 weer genieten van het muziekspektakel in Ahoy. Er komen geen extra shows meer bij.

Maud Meijboom, marketing manager Amstel: “Elk jaar zijn we weer op zoek naar een vernieuwende mix van artiesten die samen met de crew en het publiek de grootste Amstelkroeg van Nederland vormen. De line-up voor 2014 is compleet, vandaag hebben we slechts een klein deel van onze ‘Vrienden’ aan u voorgesteld, de rest houden we nog even geheim. Het is natuurlijk fantastisch dat de acht avonden van De Vrienden van Amstel LIVE! wederom zo goed als uitverkocht zijn. We realiseren ons dat de vraag nog groter is, maar we denken met 8 shows de optimale kwaliteit te kunnen bieden aan alle bezoekers. De show van 2014 belooft een waar feest te worden en zit wederom vol met verrassingen”.

Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! Daar zijn ook kaarten en bedrijfsarrangementen verkrijgbaar voor de concerten op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014. Op www.heldenvanamstel.nl worden officiële kaarten verkocht voor De Helden van Amstel LIVE! edities in Groningen en Utrecht dit najaar.