Jack Johnson

Eerste optreden voor singer-songwriter in Nederland.

Op zaterdag 7 september 2013 komt Jack Johnson naar Nederland voor een eenmalig concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Deze show wordt gepresenteerd door 3FM en is onderdeel van zijn ‘From Here To Now To You’ tournee ter promotie van zijn nieuwe album.

Het nieuwe, zesde, album ‘From Here To Now To You’ wordt door Universal Music uitgebracht. Dit album is geproduceerd door Mario Caldato Jr., die ook voor de productie van het meest succesvolle album ‘In Between Dreams’ tekende. Vooruitlopend op de release, is intussen de eerste single ‘I Got You’ verschenen. Deze is te beluisteren en te verkrijgen via i-Tunes.

Als zoon van de beroemde surfer Jeff Johnson, streeft Jack Johnson aanvankelijk ook een professionele surfcarrière na. Echter komt hier een onverwacht en vroegtijdig einde aan toen hij een aan deze sport gerelateerd ongeluk kreeg. Hij is zich vervolgens volledig gaan richten op zijn andere liefde, de muziek, dat hem behalve veel voldoening ook enorm succes opleverde. Met name vanaf zijn derde album ‘In Between Days’, dat zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek betekende.

Als Special Guest neemt Jack Johnson de Canadees Bahamas mee. Dit zal het eerste Nederlandse optreden van de singer-songwriter zijn in Nederland.

De kaartverkoop start zaterdag 22 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de website van Ticketmaster.