John Mayer

Nieuw album op 9 augustus.

Op 9 augustus verschijnt het nieuwe album van John Mayer getiteld ‘Paradise Valley’.
Gisteren verscheen de video van eerste single ‘Paper Doll’ al online. Bekijk de video hier.
De zanger liet in mei al via zijn tumblr weten te werken aan nieuw materiaal.
Op ‘Paradise City’ werkt hij weer samen met Don Was die samenwerkingen met Rolling Stones, Bonnie Raitt en B.B. King op zijn naam heeft staan.
John Mayer over het nieuwe album: “Not a Born and Raised ‘plus’… A new group of songs to bring the whole thing up to date with Summer 2013. I have that hunger that always precedes something meaningful.”

John Mayer scoorde enorme hits met de singles ‘Daughters’, ‘Gravity’, ‘Heartbreak Warfare’ en vele andere. Wereldwijd verkocht hij meer dan 20 miljoen albums en won 7 Grammy Awards. ‘Paradise Valley’ is de opvolger van ‘Born and Raised’ uit 2012. In oktober komt Mayer naar Nederland voor 3 shows. Deze concerten zijn uitverkocht.
22 oktober Ziggo Dome, 23 oktober HMH, 24 oktober HMH.