Turn Up The Beach

Strandfestival wordt nog groter.

Hilversum, 11 juni 2013 – Het leukste strandfestival van de zomer Turn Up The Beach pakt dit jaar nog groter uit. Naast de Mainstage en de Progressive area breidt het festival verder uit met een extra Powermix area – hosted by DJ Devious. Speciaal hiervoor zijn onder andere Girls Love DJs, Yellowclaw en The Partysquad uitgenodigd om naast Devious deze kersverse area te vullen. Ook de mainstage is royaler dan ooit. Er zijn nog meer top dj’s toegevoegd aan de line-up, waaronder Sidney Samson en de internationale helden van Daddy’s Groove – bekend van de Dance Smash hit ‘Stellar’.

Mainstage
De mainstage van Turn Up The Beach is compleet. Niemand minder dan dancehelden Sidney Samson, Daddy’s Groove, Bassjackers, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Billy The Kit, Quintino, Franky Rizardo, La Fuente en Firebeatz vertegenwoordigen het hoofdpodium van het leukste strandfestival van Nederland.

Progressive area
De afgelopen weken konden bezoekers van Turn Up The Beach via de 538 Facebook-app stemmen op hun favoriete muziekstijl voor de tweede area. Het was een nek-aan-nekrace tussen Trance en Progressive. Uiteindelijk kwam Progressive als winnaar uit de bus. De eerste namen van de DJ’s die op deze stage hun kunsten komen vertonen zijn inmiddels bekend, waaronder MOTi, TV Noise, Leon Bolier, Julian Jordan, DubVision en Jordy Dazz.

Hotel arrangement
Kaarten zijn voor slechts € 22,50 (ex. servicekosten) verkrijgbaar op 538ticketshop.nl. Knallen op Turn Up The Beach en daarna rollend het hotel in? Speciaal voor dit unieke beachevent heeft 538 in samenwerking met Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach een speciaal ‘Turn up the Beach arrangement’ samengesteld. Meer informatie hierover is te vinden op www.538.nl/turnupthebeach. Voorgaande jaren was Turn Up The Beach in een snel tempo uitverkocht.

Event: Turn Up The Beach
Datum: 13 juli 2013
Tijd: 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: IJmuiden aan Zee

Meer informatie: www.538.nl/turnupthebeach en www.ijmuidenaanzee.nl