Jam de la Crème Festival

Vriendenfeestje op het strand van Scheveningen.

Op zaterdag 20 juli vond een nieuwe editie van het Jam de la Crème Festival plaats op het Scheveningse strand.

Het festival, dat zeven jaar geleden begon als een Haags vriendenfeestje, groeit uit tot een tegendraads jamfenomeen in de Nederlandse muziekscene. Dit jaar verhuist het festival van het Noorderstrand naar strandpaviljoen ZUID (Zuiderstrand), alwaar twee podia, vele artiesten, bands en dj’s je vervoerden van de avondzon naar de ochtendglorie!

Sessie met bandleden van onder andere: Mister and Mississippi, Vrouwen zijn OK, Rina Mushonga, Cirque Valentin, Splendid, Taymir, Sue the Night, Janne Schra,  Claw Boys Claw, L’Chaim, Rilan & The Bombardiers, Fra Fra Sound, Dyzack, Soul Sister Dance Revolution, Kytopia, Jetset, Bongomatik, Yuri Honing, Ed Struijlaart, Bombilate, Relax, Maison du Malheur, Single Pilot, Savoy Room, DI-RECT, Woot, VanVelzen, Trio Escobar, Tin Men and the Telephones en Handsome3some.

Daarnaast waren er optredens van o.a.: Spider Rico, The Benelux, Kern Koppen, Omar Ka band (Senegalese Mblax), The Deaf, Knalland, Gaap & DNA (DJ team Herenleed) en DJ Candy Says (Bella Hay).

Fotografie: Moos Wolfs