Schollenpop

Gratis muzikaal genieten op het Scheveningse strand.

Op zaterdag 3 augustus a.s. vind de 17e editie van het gratis toegankelijk popfestival Schollenpop plaats op het Zuiderstrand van Scheveningen.

Schollenpop staat voor zon, zee, strand en natuurlijk live pop- en rockmuziek. En dat allemaal gratis. Dit jaar de 17e editie van het succesvolle popfestival niet achter, maar voor de duinen van Den Haag. Om precies te zijn op het Zuiderstrand van Scheveningen.

Na het alom bekende Parkpop is Schollenpop het 2e grote gratis popfestival van Den Haag. Een toffe, voor elk wat wils line-up, met op het Mainstage: Nielson, Kraantje Pappie, Urban Heroes, Mozes and the Firtsborn, Komatsu, Splendid, Soul Sister Dance Revolution, Naked en de Belgische tienersensatie Bandits.

Op House of Rockstage worden in samenwerking met het Programmeurs Overleg Popmuziek bands uit de regio Haaglanden geprogrammeerd. Dit jaar spelen op dit podium: Kelly wants to Fly, 1-UP, Woot, Doghouse en Neighbour Neighbour.

Dit in combinatie met het strand als festivalterrein staat borg voor een gezellig dagje Scheveningen. O ja, vergeet je zwembroek en/of bikini niet voor een verfrissende duik in de zee!

Meer informatie op www.schollenpop.nl