Vengaboys

Nieuwe zomerhit voor de populaire danceact.

Nederland beleeft de heetste week van het jaar; een mooi moment voor Vengaboys om hun nieuwe hit ‘Hot Hot Hot’ uit te brengen. De single is vanwege de grote vraag nu al verkrijgbaar via iTunes.  De clip kun je hier bekijken.

Vengaboys zijn de sultans van de zomerhits. Sinds hun oprichting heeft de Nederlandse danceact veel #1 hits gescoord in meer dan 20 landen. De hele wereld zingt ze mee: ‘We Like To Party!’, ‘Up & Down’, ‘Boom Boom Boom Boom!!’ & ‘We’re Going To Ibiza’. De afgelopen weken waren deze wereldhits weer veelvuldig te horen in de diverse zomerlijsten op tientallen radiozenders. In totaal heeft Europe’s #1 Party Crew zo’n 15 miljoen singles en 4 miljoen albums verkocht.

Vengaboys touren sinds vier jaar weer vrijwel non-stop de wereld rond met meer dan honderd shows per jaar. Onlangs waren Vengaboys de afsluiter van Toppers In Concert in de Amsterdam Arena waar  200.000 uitzinnige feestgangers de wereldprimeur kregen van ‘Hot Hot Hot’. Afgelopen weekend traden Vengaboys nog op voor meer dan 10.000 verdorven zielen tijdens het Milkshake festival in Amsterdam.

www.vengaboys.com